Jespers andre steder

Mine andre sider

Jeg har flere forskellige hjemmesider rundt omkring på nettet. Du kan jo prøve at se på dem og så give din mening i formularen her!


klik

Mine design sider. Her kan du finde råd og vejledning til opbygning og kontrol af hjemmesider. Det meste er let og ligetil, men efterhånden som siden opbygges vil der komme flere »mystiske« ting med på siderne.

webhejs.dk


klik

Her er stedet for mine midlertidige udgydelser. Jeg kaster lidt forskellige designs og databaser rundt på dette sted. Hvis jeg er i gang med at designe et projekt, så er det her du kan finde det.......... hvis du har adgangskoden.

selvstudie.dk


klik

Mine sider på Aalborg tekniske skole. Jeg bruger disse sider til undervisningsbrug i bl.a. stylesheets. Derfor kan du finde de fleste af de forskellige stylesheets jeg gennem tiden har udviklet, som valgmulighed på dette sted.
Du kan også finde lektioner og opgaver på stedet.

dm.aats.dk/jjk


klik

Her er mine kreative sider. Det var et af mine første forsøg med hjemmesideproduktion. Opsætningen er ret enkel, men det var jo egentlig også meningen. Siderne var først hos 1go.dk, men da det blev for ustabilt, flyttede jeg til et subdomæne på jespers.eu

kreative.jespers.eu


klik

Min tur til Korea i 2005. Tre ugers intense oplevelser og indtryk på denne rejse, forsøgt nedfældet på et enkelt sted. Ikke umiddelbart en let opgave.

koreatur.dk

Enkel Top Bred Grå Sort Hvid Kort Rød Streg Kasse